Böcek, “Geçtiğimiz yıl karşılaştığımız olumsuzluklara rağmen, bu yıl festivalimizi en iyi şekilde sunmak bizim sorumluluğumuz. Bunu yapacağımızdan emin olun” şeklinde konuştu.

5-12 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek festival ile ilgili olarak Başkan Böcek, sinema emekçilerine teşekkür ederek şunları söyledi: “Bu yıl, son 10 yılın en yüksek başvuru sayısına ulaştık. Festivalimiz için büyük bir titizlik ve özveri ile çalıştık. Geçtiğimiz yıl, bazı olumsuz koşullara rağmen festivalimizi tamamlamaya çalıştık, ancak bu yıl her şeyin daha iyi olması için tüm adımları attık. Festivalimizi Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak sinema sektörümüzle birlikte yürütme kararı aldık. Bu yıl, Altın Portakal Film Festivali'nin ülkemizin en önemli marka değerlerinden biri olarak daha da güçlenmesini hedefliyoruz. Sinema emekçilerini ve sinemaseverleri, festivalimizin kapsayıcı çerçevesinde buluşmaya davet ediyorum.”

Bolu'da Madende Trajik Kaza: Bir İşçi Hayatını Kaybetti Bolu'da Madende Trajik Kaza: Bir İşçi Hayatını Kaybetti

Başkan Böcek, 2024 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin “#hikayemizbirlikte yarınlara uzanacak” temasıyla sinema dünyasının geleceğine katkı sağlayacağını belirtti.

Kaynak: DHA