Başkan Böcek, bölgeye yeni bir arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade ederek, "Projenin ihalesi için çalışmalarımız devam ediyor. En kısa sürede bu sorunu çözerek ilçemize modern bir tesis kazandıracağız," dedi.

Başkan Böcek, Alanya ziyaretine Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek başladı. Başkan Böcek’i, İlçe Başkanı Bülent Kandemir, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, il yöneticileri, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, partili yöneticiler, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile vatandaşlar karşıladı.

"HERKESLE İŞBİRLİĞİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Ziyarette konuşan Başkan Böcek, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı partililerimizin ve vatandaşlarımızın desteğiyle ikinci kez kazandık. Geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemde de 19 ilçedeki belediye başkanlarımızla işbirliği içinde sorunları çözmeye devam edeceğiz. Osman Başkan'la birlikte çalışarak hizmetlerimizi sürdüreceğiz," dedi.

BÖCEK, KAYMAKAM ÜRKMEZER'İ DE ZİYARET ETTİ

Başkan Böcek, ilçe teşkilatı ziyaretinin ardından Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer’i makamında ziyaret etti. Böcek, Alanya’daki kurumlarla işbirliği içinde çalışacaklarını belirterek, "Yeni dönemde de Alanya ve diğer Antalya ilçelerinde hizmet etmeye devam edeceğiz," ifadesini kullandı.

10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı 10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı

“ARITMA SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

Başkan Böcek, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’i de makamında ziyaret ederek ilçedeki yatırımlar hakkında bilgi verdi. Böcek, Alanya'ya yapılan yatırımların önemine dikkat çekerek, “Alanya'nın arıtma sorununu Alanya Belediyesi ile işbirliği içinde çözeceğiz. Mevcut arıtma tesisinin yerine yeni bir tesis yapacağız. Şu an projenin ihalesi için çalışmalar sürüyor. En kısa sürede bu sorunu çözerek ilçemize modern bir tesis kazandıracağız. Antalya ve Alanya'yı azimle ve gururla yönetmeye devam edeceğiz," dedi.

Kaynak: DHA