Olayda bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı. 

Şüpheliler, 23 Eylül Pazartesi günü Başakşehir, Şahintepe Mahallesi'nde otomobille sokağa gelip sokakta oturan kişilere ateş açtı.  Olayda M.K. (46) adlı kadın yaralanırken, Emrah Özakyıldız (39) hayatını kaybetti. Şüpheliler olay yerinden kaçtı. 

Yaralı M.K., olayı şöyle anlattı: "Eşim Aydın K. ile birlikte teyzemin oğlunun evinde oturuyorduk. Kızımın birlikte oturduğu eşinin kardeşleri sokağa otomobille gelerek bize doğru ateş ettiler." 

Şüphelilerin Yakalanması

Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya karışan Selçuk G.'yi (31) 3 gün sonra gözaltına aldı. Şüpheli daha sonra tutuklandı. 

Diğer şüpheli ise daha sonra polis tarafından yakalandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arap Birliği Genel Sekreteri Gayt'ı Kabul Etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arap Birliği Genel Sekreteri Gayt'ı Kabul Etti

Olayın Sebebi

Yapılan incelemeler sonucunda, olayın akraba olan iki aile arasında dedikodu yüzünden oluşan husumet sonucu meydana geldiği tespit edildi. 

Şüpheliler, kurban Emrah Özakyıldız ve yaralanan M.K. ile akraba olan iki ailenin üyeleri olduğu anlaşıldı. İki aile arasındaki husumetin dedikodu nedeniyle başladığı belirtildi. 

Başakşehir'de meydana gelen olayda, iki şüpheli silahla ateş açarak bir kişinin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına neden oldu.  İki akraba aile arasındaki husumetin dedikodu yüzünden başladığı tespit edildi.  Şüpheliler polis tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA