Kazada sürücü hafif yaralanırken, 2 ağaç da yerinden söküldü.

Kaza, Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde saat 09.00 sıralarında gerçekleşti. Zekihan Çevik idaresindeki otomobil, bulvar üzerinde seyir halindeyken, Cihan Ünal idaresindeki cip, 18. Caddeden bulvara bağlanırken çarpışma meydana geldi. 

Dışişleri Bakanlığı: İsrail'in İran'a Saldırısını En Güçlü Şekilde Kınıyoruz Dışişleri Bakanlığı: İsrail'in İran'a Saldırısını En Güçlü Şekilde Kınıyoruz

Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, önce refüjde bulunan 3 ağaca çarptıktan sonra takla atıp devrildi. Otomobilin çarptığı 2 ağaç da yerinden söküldü. 

Kazada, otomobil sürücüsü Zekihan Çevik hafif şekilde yaralandı ve kendi imkanlarıyla araçtan çıktı. Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak Çevik'i Başakşehir Devlet Hastanesi'ne götürdü. 

Diğer sürücü Cihan Ünal ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Kaza anında hava şartlarının iyi olduğu ve yolun da ıslak olmadığı belirtildi. Kazanın olası nedenleri arasında sürücülerden birinin kurallara uymadan şerit değiştirmesi veya hız ihlali yapması gösteriliyor. Ancak polisin olay yerinde yaptığı inceleme ve alınan ifadeler doğrultusunda, kazanın tam nedeni henüz belirlenemedi. 

Kaynak: DHA