Kaza, saat 02.00 sıralarında Dört Eylül Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Akçeşme mevkisinde gerçekleşmiştir. Piyade Astsubay Ümit Yeşildağ, kullandığı motosikletle seyir halindeyken, motosikletin hakimiyetini kaybetmiş ve kontrolden çıkmıştır.  Kontrolden çıkan motosiklet, yol kenarındaki bariyerlere çarpmıştır. 

Bodrum Yarı Maratonu Geri Sayımı Başladı Bodrum Yarı Maratonu Geri Sayımı Başladı

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edilmiştir.  Ambulansla Buldan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yeşildağ, maalesef kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. 

Yeşildağ'ın görev yaptığı İstanbul'dan memleketi Denizli'nin Buldan ilçesine izne geldiği öğrenilmiştir.  Kazayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Bu talihsiz kaza, bir Piyade Astsubay'ın hayatına mal olmuş ve ailesi, arkadaşları ve mesai arkadaşlarını derin bir üzüntüye sevk etmiştir. Trafik kazaları, her zaman büyük acılara yol açmakta ve can kayıplarına neden olmaktadır. Bu tür kazaların önüne geçebilmek için daha güvenli yollar, daha bilinçli sürücüler ve daha etkin denetim mekanizmaları gerekmektedir. Ülkemizde trafik güvenliğinin artırılması için çalışmalar sürdürülmekle birlikte, hala yapılması gereken çok iş olduğu aşikardır.

Kaynak: DHA