Otomobildeki Kazada Bisikletli Çocuk Ağır Yaralandı Otomobildeki Kazada Bisikletli Çocuk Ağır Yaralandı

Haftanın üç günü gerçekleştirilen dersler, yaklaşık 600 kadının katılımıyla devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen zumba dersleri, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri sabah 09.00 ve akşam 19.20 saatlerinde olmak üzere iki seans halinde yapılıyor. Dersler, fitness, step, aerobik ve zumba antrenörü Evrim Demir tarafından yürütülüyor ve katılımcılara hem eğlenceli hem de etkili bir spor deneyimi sunuyor.

Evrim Demir, "Ücretsiz ve kadınlara özel olarak sunduğumuz bu proje sayesinde, sabah ve akşam seanslarında hem eğleniyoruz hem de kalori yakıyoruz. Herkesi bu etkinliğe katılmaya davet ediyoruz. 'Bahaneler kalori yakmaz; haydi sen de hareket et!'" şeklinde konuştu.

Katılımcılar, zumba derslerinden memnuniyetlerini dile getiriyor. Şennur Günaydın, "Ocak ayından beri fitness sporuna katılıyordum ve şimdi zumba ile devam ediyorum. Kadınlar için harika bir etkinlik ve kendimize sosyal bir alan yaratıyoruz" dedi. Öznur Çağan, "Projeden oldukça memnunuz ve diğer kadınları da katılmaya teşvik ediyoruz" ifadelerini kullandı. Ayşe Özörmenoğlu ise, "Bu spor faaliyetleri çok hoşuma gitti. Ailece sporu seviyoruz ve bu tür etkinliklerden faydalanmak çok güzel" diye belirtti.

Kaynak: DHA