Bakan Göktaş, sosyal yardım alan hanelerdeki çocukların eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için 973 sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına toplam 450 milyon lira kaynak aktaracaklarını duyurdu. Bakan Göktaş, çocukların donanımlı bireyler olarak yetişmelerinin öncelikleri olduğunu vurguladı.

Bakan Göktaş, Çanakkale Valisi Ömer Toraman ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider'in de katıldığı açılış töreninde yaptığı konuşmada, sosyal hizmetlerin her geçen gün güçlendirildiğini ve bu anlamda bakanlık olarak topluma hizmet etmeye devam ettiklerini belirtti. Çanakkale'de son yıllarda gerçekleştirilen yatırımların 188 milyar lira olduğunu, bunun 3 milyar liralık kısmının aile ve sosyal hizmetler alanında olduğunu ifade etti.

Bakan Göktaş, Çanakkale'deki sosyal hizmet merkezleri ve yardım programları hakkında da bilgi vererek, kadın kooperatifleri ve çeşitli destek programları aracılığıyla topluma katkıda bulunmaya devam ettiklerini söyledi. Ayrıca, yeni hizmet binasının modern yapısı ve teknolojik altyapısıyla hizmet kalitesini artıracaklarını belirtti.

Kadıköy’de Trafikte Yol Verme Tartışması Kamerada Kadıköy’de Trafikte Yol Verme Tartışması Kamerada

Açılışın ardından Bakan Göktaş, yeni hizmet binasını gezerek binanın vatandaşlara daha etkili hizmet sunacak bir merkez olmasını umduğunu dile getirdi.

Kaynak: DHA