Uzmanı Uyardı: Okullarda El, Ayak ve Ağız Hastalığı Vakaları Hızla Artıyor Uzmanı Uyardı: Okullarda El, Ayak ve Ağız Hastalığı Vakaları Hızla Artıyor

Bakan Fidan, "Karanlık örgütün lideri ölmüştür. Terörle mücadelede milletimizin kararlılığı devam edecektir. Bu ölüm haberi bizi hiçbir zaman için bir rehavete, gevşemeye itmeyecektir" dedi.

Fidan, Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha ile yaptığı görüşmenin ardından düzenlenen basın toplantısında, Sybiha'nın Türkiye-Ukrayna ilişkilerine önemli katkılarda bulunduğunu belirtti. Barışın, savaşan taraflar arasında ulaşılabilecek bir hedef olduğunu ifade eden Fidan, müzakerelerin tüm tarafların katılımıyla yürütülmesi gerektiğine inandığını dile getirdi.

Ayrıca, Türkiye ve Ukrayna arasındaki ticari ilişkilerin önemine de değinen Fidan, 2011 yılında imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması'nın onay sürecinin tamamlandığını ve ekonomik iş birliğini daha ileri taşımayı hedeflediklerini söyledi. Karadeniz bölgesinde yeniden iş birliği sağlanmasını arzuladıklarını da ekledi.

Kaynak: DHA