CHP, BOTAŞ'ın Kamu İhale Kanunu'ndan Çıkarılması Düzenlemesini AYM'ye Taşıdı CHP, BOTAŞ'ın Kamu İhale Kanunu'ndan Çıkarılması Düzenlemesini AYM'ye Taşıdı

Ersoy, EXPO Kongre Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda, “Ortak hedeflerimize ulaşmak için bugüne kadar yaptığımız yatırımların karşılığını aldıkça daha çok motive oluyor ve önümüze daha büyük hedefler koymaktan çekinmiyoruz. Bu yolda karşımıza çıkan her sorunu, büyüklüğüne küçüklüğüne bakmadan çözmeye odaklanıyoruz. Şikayet etmek yerine çözüm üretmeyi görev biliyoruz” dedi.

Yatırımlar ve Sorunlar

Antalya'nın hem turizm hem de tarım ekonomisi açısından ülke genelinde önemli bir rol üstlendiğini ifade eden Bakan Ersoy, “Antalya’yı daha iyi bir noktaya taşımak için sadece başarıları değil, sorunları da sahipleniyoruz. Sektör temsilcileri ve vatandaşlarımızdan gelen sorunları not ediyor ve çözüme kavuşturana kadar gündemimizde tutuyoruz” şeklinde konuştu.

Trafik ve Ulaşım Çözümleri

Antalya'daki trafik ve ulaşım sorunlarına dair çözüm adımlarını da paylaşan Ersoy, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızla birlikte trafik sorununu çözmek için çalışmalar yapıyoruz. Alanya otoyolu ihalesi tamamlandı ve şehir içi trafik düzenlemeleri için projeler geliştiriliyor. Bu yıl içinde inşaat sürecinin başlamasını bekliyoruz. Ayrıca, Serik ve Kemer'deki atıksu arıtma tesislerinin tamamlanmasıyla altyapı sorunlarına da el atıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ekonomik Politikalar ve Gelecek Vizyonu

Ekonominin hükümetin öncelikli gündemlerinden biri olduğunu belirten Ersoy, “Antalya, hem turizm hem de tarım sektörüyle Türkiye genelinde önemli bir katalizör rolü oynuyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, bütçe tasarrufları ve katma değerli yatırımlar için politikalar üretmeye devam edeceğiz. Aldığımız sonuçlar ve gerçekleştirdiğimiz çalışmalar, geleceğe dair umutlarımızı ve kararlılığımızı artırıyor” dedi.

Toplantının sonunda Bakan Ersoy, Antalya ve ülke genelindeki gelişmeleri desteklemeye ve sorunları çözmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Kaynak: DHA