GÜNDEM

Bahçelievler'de Tartışma Kanlı Bitti: Arkadaşını Öldüren Şüpheli Kendini Yaraladı

Bahçelievler’de, gece saatlerinde yaşanan bir olayda, Burak Sadri Irıklı, sevgilisiyle yürüdüğü sırada karşılaştığı arkadaşı Turgay Sarıoğlu tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti.

Abone Ol

Olayın ardından Sarıoğlu, Irıklı’nın başında bekleyip yardım çağrısı yapan vatandaşları tehdit etti ve ardından kendi bacağına ateş ederek çevredekilerden yardım talep etti. Bu anlar cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, Şirinevler Mahallesi, Mahmutbey Caddesi’nde gece 01.30 sıralarında meydana geldi. Burak Sadri Irıklı ve sevgilisi caddede yürürken, Turgay Sarıoğlu ile karşılaştı. İddiaya göre, iki eski arkadaş arasında başlayan tartışma hızla büyüdü. Tartışmanın ardından Sarıoğlu, Irıklı’yı silahla vurarak öldürdü. Ardından, Irıklı’nın başında bekleyip yardım çağrısı yapan kişilere yönelik ölüm tehdidinde bulunan Sarıoğlu, kendini yaralayarak trafiği durdurdu ve çevredekilerden yardım istedi.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Burak Sadri Irıklı’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, Sarıoğlu hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparak soruşturma başlattı. Turgay Sarıoğlu ve Burak Sadri Irıklı’nın daha önce çeşitli suç kayıtları olduğu öğrenildi. Şüphelinin trafiği durdurmaya çalıştığı anlar ise cep telefonuyla kaydedildi.

Görgü Tanıkları Olayı Anlattı

Olay anına tanık olan Bayram Bulut, “Sarıoğlu silahını çıkararak Irıklı’yı vurdu. Ambulans çağırırsanız sizi de öldürürüm diye tehdit etti. Ardından silahını kendine doğrultarak bacağını vurarak çevredekilerden yardım istedi” dedi.

Başka bir görgü tanığı Ali Osman Karatay ise, “Gece saat 02.30 civarında, tartışma sesleriyle uyandım. Sokağa çıktığımda bir kişinin yerde yattığını gördüm, ölmüş. Sarıoğlu, Irıklı’yı vurarak ardından silahla arabaları durdurmaya çalıştı. Polis ekipleri kısa sürede olay yerine geldi ve kalabalığı dağıttı, yaralıyı hastaneye götürdüler” şeklinde konuştu.