Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Ankara'da Akraba Kavgası: 2 Ölü, 4 Yaralı Ankara'da Akraba Kavgası: 2 Ölü, 4 Yaralı

Olay, Kocasinan Merkez Mahallesi'nde saat 11.00 sıralarında gerçekleşti. Yolda yürüyen 3 Suriyeli şahıs, polis ekiplerinin kimlik kontrolü talebine karşılık kaçmaya başladı. Polis, 2 kişiyi kısa sürede yakaladı, ancak 20'li yaşlarda olduğu belirtilen bir kişi, bir binanın çatı katına saklandı. Polis, şüphelinin saklandığı eve giderek çatı katındaki dairenin kapısını çaldı. Ancak şüpheli, henüz belirlenemeyen bir nedenle 3 katlı binanın çatı katından düştü. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, şüphelinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Bakırköy Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri, olayla ilgili detaylı incelemelerde bulundu. Ceset, kimlik tespiti ve kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Şüphelinin saklandığı evde arkadaşlarının yaşadığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Mahalle sakinlerinden biri, “Arkadaşlarına ‘Atlayan çocuk sizinle mi oturuyor?’ diye sordum. Onlar da, ‘Yok, bu akşam geldi, denize gidecektik, alışveriş için dışarı çıkmıştık’ dedi. Polis kimlik sormuş, çocuk da koşa koşa eve gelmiş. Polis kapıyı çaldığında herhalde kendini attı” şeklinde bilgi verdi.

Kaynak: DHA