1 Kilometre Açıkta Erkek Cesedi Bulundu 1 Kilometre Açıkta Erkek Cesedi Bulundu

Bahçeli, mesajında bireysel ve toplumsal şiddet karşısında herkesin sorumluluk bilinciyle hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

Bahçeli, sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajda, bu gecenin Efendimiz Resulullah'ın yeryüzüne ilahi rahmet müjdesiyle teşrifinin 1453'üncü yıl dönümü olduğunu belirtti. “İstikameti kaybolmuş, istikrarı zarar görmüş ve iradesi bozulmuş insanlık alemi, kutlu doğum mucibince kendini toparlamış ve güzel ahlakın, merhamet ile muhabbet çağrısının ışığıyla etkilenmiştir” ifadelerini kullandı.

Son zamanlarda yaşanan acı verici olayların manevi bir arınma ve saflık çağrısını güçlendirdiğini ifade eden Bahçeli, “Bireysel ve toplumsal şiddetin dalga boyundaki artış karşısında herkesin sorumluluk duygusuyla hareket etmesi zorunluluk haline gelmiştir” dedi.

Mevlit Kandili'nin, Türk-İslam alemi için hayırlara vesile olmasını dileyen Bahçeli, “Kız çocuklarının diri diri gömüldüğü cahiliye döneminin karanlığını tevhid inancının meşalesiyle yok eden, akıl ve adaletin temsilcisi olan Resulullah'ı hakkıyla tanıyıp hayatımıza yansıtmak başlıca temennimdir” şeklinde konuştu.

Bahçeli, tüm vatandaşlara huzur ve kardeşlik içinde bir yaşam dileyerek, bu mübarek gecenin bir fırsat, nimet ve dönüm noktası olmasını temenni etti. “Kandilimiz mübarek olsun, Cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah” dedi.

Kaynak: DHA