GÜNDEM

Bağcılar'da Düzenlenen Yarışmalarda Başarılı Olan 320 Öğrenciye Bisiklet Verildi

Bağcılar'da, Bağcılar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen yarışmalarda başarılı olan 320 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Abone Ol

Bağcılar Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen Bisiklet Dağıtım Töreni'nde, "Sevgili Günlük," "Hayallerime Bir Adım Daha" ve "Çalışmak Sizden Ödül Bizden" yarışmalarında ödül kazanan öğrenciler bisikletlerini aldı.

Bağcılar Belediyesi Başkanı Abdullah Özdemir, çocukların ve gençlerin okuma alışkanlığı kazanmaları amacıyla bu yarışmaları düzenlediklerini belirtti. Özdemir, "Bisiklet ödülünü kazananlar için kazasız belasız güzel bir sürüş diliyoruz. İlçemizde özellikle çocuklarımızın gelişim sürecine katkı sunacak projeler yapmaya gayret ediyoruz," dedi.

Törende, 3. sınıfların yarıştığı "Sevgili Günlük" yarışmasında 100'den fazla öğrenciye, 6. sınıf öğrencilerine dağıtılan "Hayallerime Bir Adım Daha" kitabının en iyi özetini çıkaran 70'den fazla öğrenciye ve 8. sınıf öğrencileri arasında "Çalışmak Sizden Ödül Bizden" yarışmasında ilk üçe giren 132 öğrenciye bisiklet dağıtıldığı açıklandı.

Törene Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun, Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sansar, muhtarlar, aileler ve öğrenciler de katıldı.