Çetin, iddiaların asılsız olduğunu belirterek, "Bir yere odaklanıldı ve aslı astarı olmayan haberlerle itibar suikastine gidilmeye başlandı. Hafriyat gelirlerinin önceki yönetimlerde nereye gittiği sorulmalı" dedi.

Antalyaspor'un kentin en büyük markası olduğunu ve halkın duygularını maçlarla belirlediğini ifade eden Çetin, Antalyaspor Kulübü Derneği'nin şeffaf olduğunu ve mali raporların Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından denetlendiğini anlattı. Odanın başkanı Özgür Bucaklı'nın kendisini savcılığa şikayet etmediğini belirten Çetin, Bucaklı hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Çetin, Bucaklı'nın Antalyaspor'a hiç para göndermediğini ve basın açıklamasından bir gün önce eski borçlarına karşı 9 bin TL gönderdiğini söyledi. Hafriyat işinin 2017 yılından beri Antalyaspor'da olduğunu belirten Çetin, 2 milyon TL'nin Antalyaspor’a girdiğini ve eski yönetimlerin bu gelirleri düzgün bir şekilde kullanmadığını ifade etti.

Çetin, "Hafriyat işinden Antalyaspor'a A.Ş.'ye hiçbir para gitmemiştir. 1 Haziran 2021-31 Mayıs 2022 tarihleri arasında hafriyatın geliri 7 milyon 347 bin 276 lira 15 kuruş, gideri ise 6 milyon 409 bin 251 lira 44 kuruş olmuştur. Belediyeye 2 milyon 733 bin 642 lira borcu var. Hafriyat işini eksi 1,7 milyon lira borçla devraldık. Bu konudaki asılsız iddialara dikkat çekmek istiyorum. Hafriyatın geçmişteki parası nereye gitti? Şu anda kayıp olduğu iddia edilen 1 milyar lira nerede?” şeklinde konuştu.

Karşıyaka'ya Basketbolda Yönetimden Müjde Karşıyaka'ya Basketbolda Yönetimden Müjde

Kaynak: DHA