GÜNDEM

Ayşegül Dağlı Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oldu

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in, seçim döneminde verdiği "kadın belediye başkan yardımcısı" sözünü yerine getirdiği bilgisi doğrudur.

Abone Ol

Başkan Günel, belediye meclis üyesi Ayşegül Dağlı'yı Kuşadası Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirmiştir. 

Ayşegül Dağlı, uzun yıllar Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Örgütü yönetiminde yer almış ve son olarak CHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütmüştür.  Deneyimli bir isim olan Dağlı'nın, yeni görevinde başarı dilekleri ifade edilmiştir. 

Başkan Ömer Günel, kadın hemşehrilerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu belirtmiş ve seçim döneminde kadınlara yönelik sorunlara odaklanacak ve hızlı çözümler üretecek bir kadın belediye başkan yardımcısı sözünü verdiğini hatırlatmıştır.  Günel, "Kadın sesi ve bakış açısı Kuşadası'na büyük değer katacak" diyerek, Ayşegül Dağlı'nın atanmasının önemini vurgulamıştır. 

Kadınların yönetim kademelerinde yer almasının önemine inanan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in, bu atama ile seçim dönemindeki vaadini gerçekleştirdiği anlaşılmaktadır. Dağlı'nın deneyimi ve CHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanlığı görevindeki başarıları, Günel'in tercihini destekler niteliktedir. Kuşadası halkı, özellikle kadın seçmenlerin, Ayşegül Dağlı'nın belediye başkan yardımcılığı görevini başarıyla yürüteceğine inandıkları söylenebilir.