Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, dün öğle saatlerinde Yeşilkent Mahallesi G-725'inci Sokak'ta meydana geldi. Anne Halime İnce, oğlu Seyfican ve yeğeniyle birlikte marketten dönerken, Seyfican bisikletle annesinin biraz gerisinde ilerliyordu. Kaldırımdan karşıya geçmek istediklerinde, anne yeğeninin elini tutarken, Seyfican’a servis midibüsü çarptı. Midibüsün şoförü Fevzi Çağlar, son anda çocuğu fark edemedi.

Anne, çığlık atarak çocuğunu lastiğin altından çıkardı ve yakındaki bir otomobille hastaneye götürdü. Ancak hastaneye varıldığında Seyfican'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Midibüs şoförü gözaltına alındı ve işlemleri tamamlandıktan sonra Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

Sahte Zeytinyağı ve Bal Üretimi Operasyonu Sahte Zeytinyağı ve Bal Üretimi Operasyonu

Kaza anına tanıklık eden Nurettin Karakoç, bu kavşakta sürekli kaza yaşandığını belirterek, "Ufacık çocuk bisikletle arabanın altında kaldı. Midibüs, dönerken sağ tarafta çocuğu görmedi" dedi.

Amca Mustafa İnce ise, "Bu olayda servis şoförünün ihmalkarlığı var. Şikayetçi olduk ve şoförü mahkemeye verdik" ifadelerini kullandı.

Seyfican İnce'nin midibüsün altında kaldığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, çocuğun bisiklet sürdüğü ve midibüsün ona çarptığı anlar yer aldı.

Kaynak: DHA