Emniyetteki ifadelerinde çelişkiler tespit edilen H.K., olayın gerçek yüzünü açıkladı. Anne S.N. ve doğuma yardımcı olan iki kadın gözaltına alındı.

Sabah saatlerinde Yeşilkent mahallesinde gerçekleşen olayda, H.K. çöp kutusunun yanında bir bebek bulduğunu öne sürerek Esenyurt Devlet Hastanesine başvurdu. Yapılan müdahalelere rağmen bebek kurtarılamadı. Polisin bölgedeki kamera kayıtlarını incelemesi sonucu olumsuz bir duruma rastlanmadı. H.K.'nın çelişkili ifadeleri üzerine yapılan sorgulama sonucunda, H.K. ifadesini değiştirdi. Yeni ifadesinde, aynı mahallede yaşayan yabancı uyruklu S.N.'nin gayrimeşru bir ilişkiden hamile kaldığını ve bebeğin evde iki kadının yardımıyla doğduğunu belirtti. H.K., doğum sonrası bebeği hastaneye getirdiğini itiraf etti.

CHP, BOTAŞ'ın Kamu İhale Kanunu'ndan Çıkarılması Düzenlemesini AYM'ye Taşıdı CHP, BOTAŞ'ın Kamu İhale Kanunu'ndan Çıkarılması Düzenlemesini AYM'ye Taşıdı

Gerçeğin anlaşılmasının ardından S.N. ve doğuma yardımcı olan iki kadın gözaltına alındı. Ayrıca, bebeğin babasını bulmak için çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: DHA