Muammer Samet Karaoluk, Salihli Mesleki Eğitim Merkezi'nde elektrik tesisatı ve dağıtım alanında öğrenci olarak eğitim görüyordu. Bir 21 yaşındaki erkeğin, ona silahı göstermek isterken yanlışlıkla bir av tüfeği ile kafasından vurduğu iddia edildi. [

Ardahan-Kars Kara Yolunda Sis Ve Kar Yağışı Ardahan-Kars Kara Yolunda Sis Ve Kar Yağışı

Olayın, Muammer Samet Karaoluk'un bulunduğu bir plastik işleme atölyesinde geçtiği bildirildi ve saat 23:30 civarında meydana geldiği belirtildi. S.A. şeklindeki baş harfleriyle tanımlanan 21 yaşındaki adamın, silahı çekerken şiddetli bir ateş etme sonucu Muammer Samet Karaoluk'un kafasına isabet ettiği bildirildi. 

Kurtarma ekipleri hemen alarma geçti, ancak çocuğa yardım edemediler. Olay yerinde hayatını kaybetti. Cesedi daha sonra Salihli Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. 

S.A. adlı muhtemel ateş eden kişi, olay yerinde polis tarafından gözaltına alındı. Muammer Samet Karaoluk'u silahı göstermek isterken yanlışlıkla vurduğunu söylediği öğrenildi. Yetkililer, olayın tam koşullarıyla ilgili soruşturma başlattı. 

Bu trajik olay, Salihli topluluğunu sarstı. Genç bir yaşam gereksiz yere sona erdi ve bu durum, mağdurun ailesi ve arkadaşları arasında derin bir üzüntü yarattı. Yetkililerin, bu inceleme sonucunda bu tür felaketlerin bir daha yaşanmaması için dersler çıkarması gerekecek.

Kaynak: DHA