Hasan Doğan (19) ve Ramazan Demircan (20), Eğirdir'de yaşayan asker adayının daveti üzerine köydeki asker eğlencesine katıldılar. Eğlencenin ilerleyen saatlerinde, asker adayının ağabeyi H.A. (22) tarafından bıçaklı saldırıya uğradılar. Saldırının, H.A.'nın iki arkadaşının eğlenceye katılan kadınları rahatsız etmesi nedeniyle gerçekleştiği öne sürüldü.

Bakanın Polonya Meclis Başkanıyla Görüşmesi Bakanın Polonya Meclis Başkanıyla Görüşmesi

Kavgada Hasan Doğan karnından, Ramazan Demircan ise sırtından yaralandı. Yaralılar, eğlenceye katılanların otomobiliyle önce Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne, ardından da Isparta Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavileri süren iki arkadaşın sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Hasan Doğan, hastanede yaptığı açıklamada, kendilerinin eğlencede herhangi bir sorun çıkarmadığını ve kadınları rahatsız etmediklerini savundu. Doğan, askere gidecek arkadaşının davetiyle eğlenceye katıldıklarını belirterek, "Arkadaşımız askere gideceği için davet etti. Biz alkol kullanmadık, kimseye kötü davranmadık. Ancak askere gidecek arkadaşımızın ağabeyi bize küfür ederek ekmek bıçağıyla saldırdı" dedi.

Olayla ilgili olarak jandarma tarafından gözaltına alınan H.A., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA