Araştırma, 61 farklı üniversiteden toplam 43 bin 322 öğrenci ve 15 bin 313 profesyonelle yapıldı. ASELSAN, Mühendislik/BT kategorisinde hem öğrenciler hem de profesyoneller arasında, 144 işveren arasında birinci oldu. Bu sonuçla, ASELSAN, 12 yıl süren araştırmada mühendislik/BT alanında öğrenciler arasında 10 kez, profesyoneller arasında ise 7 kez birinci olmayı başardı.

En Çekici İşverenler Araştırması, Universum Global tarafından her yıl gerçekleştirilen, öğrenci ve genç profesyonellerin katıldığı global bir anket olup, işveren markası alanında kapsamlı içgörüler sunan ve prestijli işveren sıralamalarını içeren bir rapordur. Türkiye'de ise araştırma 12 yıldır düzenleniyor.

ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, elde ettikleri sonuçlardan memnuniyetlerini dile getirerek, “ASELSAN olarak, oyun değiştirici teknoloji geliştirme yolculuğumuzu bir kez daha uluslararası başarıyla taçlandırdık. Milli mühendislik gücümüzle yılmadan çalışarak, Türkiye'nin en çekici işvereni olmaya devam ediyoruz. Bu başarı, öğrencilerin ve gençlerin de öncelikli tercihi olduğumuzu gösteriyor. Bu güzel sonuçlardan aldığımız ilhamla, ASELSAN markasını daha ileriye taşıyacak ve milletimize yeni gururlar yaşatacağız. En iyilerin ilk tercihi olmayı sürdürecek ve başarı çıtamızı her geçen gün yükselteceğiz” şeklinde konuştu.

McLaren Racing ve OKX'in "Efsane Yeniden Doğuyor" Kaplaması McLaren Racing ve OKX'in "Efsane Yeniden Doğuyor" Kaplaması

Kaynak: DHA