OLAYIN DETAYLARI        

Olay, saat 10.00 sıralarında Akdeniz Bulvarı'nda gerçekleşti. Ramazan K., plakası alınamayan otomobiliyle özel halk otobüsünün önünü kesti. Aracından inen Ramazan K., yolcuların bulunduğu otobüsün şoförü Ferhat İlhan ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Ramazan K., İlhan’ın yüzüne yumruk atarak otobüsün kontak anahtarını çaldı. Ardından, otomobiline binerek Kemer yönüne doğru kaçtı.

POLİS VE İHBAR SÜRECİ

Olayın ardından Ferhat İlhan, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kameraları görüntülerinden Ramazan K.'yı tespit etmeye çalıştı. Aynı zamanda otobüsün sahibi ile iletişime geçilerek yedek anahtarın getirilmesi istendi.

Konya’da Kamyonette Sağlıksız Koşullarda Et Taşındı Konya’da Kamyonette Sağlıksız Koşullarda Et Taşındı

ŞOFÖRÜN AÇIKLAMALARI

Ferhat İlhan, polis ekiplerine olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Normal şeridimde ilerliyordum. Otomobil sürücüsü aracını önüme kırarak bana çarptığını iddia etti. Ben de vurmadığımı belirttim ve polis çağıracağımı söyledim. O da polis çağırmamı istedi. Ancak, polis çağırmadan önce kontak anahtarımı alıp kaçtı" dedi. Ramazan K.'nın yakalanması için polis çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: DHA