GÜNDEM

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır'ın Vali Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci, Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Bülbül, Ragıp Gök ve Cüneyt Doğan ile birlikte Antalya Valisi Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i makamlarında ziyaret ederek, Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX'e davet etti.

Abone Ol

ATB Başkanı Ali Çandır, Antalya Valisi Hulusi Şahin'e YÖREX hakkında bilgi verdi. Çandır, bu yıl 13'üncüsü düzenlenecek olan YÖREX'in 10 bin metrekare alanda gerçekleşeceğini ve 7 bölgeden yüzlerce yöresel ürünün sergileneceğini söyledi. 

Çandır, YÖREX'in Antalya'nın markası haline geldiğini belirterek, bu yıl fuarda coğrafi işaretli ürün ağırlıklı yöresel ürünlerin ziyaretçilerle buluşturulacağını kaydetti. 

ATB Başkanı, Vali Hulusi Şahin'e YÖREX'e verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Ayrıca, fuarın açılışına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımını beklediklerini söyledi. 

Sonuç olarak, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, Antalya Valisi Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i, 13'üncüsü düzenlenecek olan Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX'e davet etmiştir. Çandır, fuarın önemine değinerek, bu yıl coğrafi işaretli ürünlerin ağırlıklı olarak yer alacağını ve açılışa üst düzey katılım beklediklerini belirtmiştir.