GÜNDEM

Ankara'da Tandıra Düşen 13 Aylık Bebek, 70 Gün Sonra Hayatını Kaybetti

Ankara Gölbaşı`nda, evlerinin bahçesinde yanan tandıra düşen 13 aylık Enver Eren Karabacak, tedavi gördüğü hastanede 70 gün süren yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti.

Abone Ol

Olay, 18 Haziran'da Karagedik Mahallesi'nde yaşandı. 13 aylık Enver Eren Karabacak, Kurban Bayramı'nın 3'üncü günü bahçede oyun oynarken, dikkatsizlik sonucu yanan tandıra düştü. Enver bebek, ailesi tarafından tandırdan çıkarıldığında vücudunda derin yanıklar oluşmuştu. Hastanede acil tedaviye alınan bebek, 70 gün süren tedavi sürecinin ardından yaşamını yitirdi. Cenazesi, Karagedik Camisi'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Komşulardan Resul Gedik, olayla ilgili olarak, çocuğun annesinin bir işle meşgul olduğu sırada çocuğun ateşe doğru gitmiş olabileceğini belirtti. Gedik, "Annesi o sırada fark edememiş. Çocuk ciddi şekilde yaralanmış, gözleri ve elleri yanmış. Hastaneye kaldırıldıktan sonra 70 gün süren bir tedavi süreci yaşandı ve maalesef hayatını kaybetti. Duyduğuma göre, çocuk ateşin içinde yaklaşık 5-10 dakika kadar kalmış" dedi.