Olay, Yenimahalle'deki tatlı imalathanesinde meydana geldi. İddiaya göre, kazası sonrası Seçkin'in sigortasının yapılması beklenmiş ve bu işlem tamamlandıktan sonra ambulans çağrılarak hastaneye götürülmüş. Seçkin'in e-Devlet kayıtlarında, sigorta girişinin kaza günü yapıldığı görülüyor. Son sigorta çıkışının ise geçen mart ayında yapıldığı kaydedildi.

Seçkin'in kardeşi Halil İbrahim Seçkin, sigorta girişinin kaza sonrası yapıldığını öne sürerek, "Kardeşim 19 Ağustos'ta düştü ve hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası yapılan işlemlerden sonra bana haber verildi. Doktorlar, kafasında ve burnunda kırıklar olduğunu söyledi. Düşme sonucu hem önden hem arkadan darbe aldığını düşündük. Bu konuda şikayette bulunduk" dedi.

Eşarj, Müşterilerine Görüntülü Çağrı Merkezi Hizmeti Sunuyor Eşarj, Müşterilerine Görüntülü Çağrı Merkezi Hizmeti Sunuyor

İsmail Can Seçkin'in annesi Emine Alaca ise, oğlunun sekiz yıldır aynı iş yerinde çalıştığını belirterek, "Oğlumu bekletmişler. Sigortası için ne kadar süre beklediğini öğrenmek istiyorum. Bu olayın peşini bırakmayacağım. Oğlum şu anda entübe halde ve yaşama şansı çok düşük. Daha önce sigorta konusunda sorun yaşandığını biliyoruz. Bu durumu araştırmak için gereken her şeyi yapacağım" şeklinde konuştu.

İş yeri yetkilisi ise kazanın merdivenden düşme şeklinde gerçekleştiğini, hastaneye sevk işlemlerinde herhangi bir gecikme yaşanmadığını savundu. Yetkili, Seçkin’in sigortasız çalıştırıldığı iddialarının doğru olmadığını ve konunun yargıda olduğunu ekledi.

Kaynak: DHA