Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (19.09.2024) Nöbetçi Eczaneler Erbaa ve Bölge İlçelerde Bugün (19.09.2024) Nöbetçi Eczaneler

ERBAA ÇİÇEKÇİLİKTE MERKEZ OLACAK

Beyazıt, Tokat’ın çiçekçilik alanında uluslararası düzeyde tanınan bir konuma geldiğine dikkat çekerek, “Erbaa’daki çiçek seralarımız dünya çapında bir üne sahip.” ifadelerini kullandı. Tarım projeleriyle Tokat’ın sadece Türkiye’de değil, dünya genelinde de önemli bir tarım ve kültür merkezi olmayı hedeflediklerini belirtti.

HIZLI TREN PROJESİ TOKAT’A GELİYOR

Yusuf Beyazıt, Çin’den Londra’ya kadar uzanan hızlı tren projesinde Tokat’ın da yer aldığını duyurdu. Yıldızeli’ne kurulacak hızlı tren istasyonunun Tokat’ın ulaşım altyapısına büyük katkı sağlayacağını vurguladı. Ayrıca, Çamlıbel Tüneli projesinin bütçeye dâhil edilmesi için taleplerin iletildiğini ve çalışmaların önümüzdeki yıl başlayacağını açıkladı.

100 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Tokat, Niksar ve Zile için toplamda 100 milyon TL'lik bir yatırım yapılacağını belirten Beyazıt, bu yatırımla birlikte kalelerde yenileme çalışmalarının da başlayacağını söyledi. “Tokat’ı İzmir, Antalya hatta Almanya’ya kadar uzanan yollarla ve havaalanlarıyla donatmayı hedefliyoruz.” diyerek büyük bir vizyon sundu.

Bu yatırımlarla birlikte Tokat ve İlçelerin gelişimine katkı sağlanması amaçlanıyor.

Kaynak: Bülten