Rektör vekili Prof. Dr. Kemal Şenocak, üniversitenin 1958 yılından beri yaşam boyu öğrenme odaklı bir dünya üniversitesi vizyonuyla pek çok önemli başarıya imza attığını vurgulamıştır. 

Törene; Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, Eskişehir Valisi Hüseyin Akso, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Anadolu Üniversitesi senato üyeleri ve çok sayıda akademisyen ile öğrenci katılmıştır. 

Rektör vekili Prof. Dr. Kemal Şenocak, üniversitenin yeni akademik yılda da bilimin ve insanlığın hizmetinde, nice ilklere imza atmak için büyük bir heyecanla çalışmaya devam edeceğini ifade etmiştir.  Anadolu Üniversitesi Rektör vekili ve senato üyeleri, ayrıca Atatürk anıtına çelenk bırakmışlardır. 

Trajik Önsezi: Fazilet Apartmanı'nın Yıkılışının Öngörülen Hikayesi Trajik Önsezi: Fazilet Apartmanı'nın Yıkılışının Öngörülen Hikayesi

Anadolu Üniversitesi, 1958 yılından beri yaşam boyu öğrenme odaklı bir dünya üniversitesi olma vizyonuyla hareket etmektedir. Bu vizyonla birçok önemli başarıya imza atan üniversite, yeni akademik yılda da aynı heyecanla çalışmalarını sürdürecektir.  Törende, üniversitenin bu yıl da bilime ve insanlığa katkı sağlayacak çalışmalara öncülük edeceği vurgulanmıştır.

Kaynak: DHA