GÜNDEM

Amerika Kıtası'nda Enerji Fuarlarında Büyük İlgi

CW Enerji, Amerika kıtasındaki üç önemli fuarda yer alarak, yenilikçi ürünlerini uluslararası ziyaretçilerle buluşturdu.

Abone Ol

Şirket, 21-22 Ağustos tarihleri arasında Miami’deki Macc Convention Center’da düzenlenen The Energy Expo, 27-29 Ağustos tarihleri arasında Brezilya’nın Sao Paulo şehrindeki Expo Center Norte’de gerçekleştirilen Inter Solar South America ve 9-12 Eylül tarihlerinde Kaliforniya’da Anaheim Convention Center’da yapılan RE+ Fuarı’na katıldı.

CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, “Miami, Brezilya ve Kaliforniya’da düzenlenen fuarlarda, AR-GE çalışmalarıyla geliştirdiğimiz ürünlerimizi ziyaretçilerle tanıştırma fırsatı bulduk. Uluslararası arenada dikkat çeken ürünlerimizle, sektördeki gelişmeleri yakından izleme ve kendi ürünlerimizi tanıtma şansı elde ettik. Her fuarda olduğu gibi bu fuarlarda da uzman ekiplerimizle hazırlıklı bir şekilde ziyaretçilerimize detaylı bilgi sunduk” dedi.

Sarvan, fuarlarda mevcut ve potansiyel müşterilerle çeşitli görüşmeler gerçekleştirdiklerini ve dünya genelinden gelen ziyaretçilerle fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti. Ayrıca, stantlarında güneş enerjisi çözümlerini, yeni projelerini ve sürdürülebilir enerji teknolojilerini sergilediklerini ifade etti.

“Her üç fuarda da yerli ve milli güneş panellerimizi sergileyerek, Türkiye’de üretilen ürünlerin dünya pazarında da yer alabileceğini gösterdik. CW Enerji olarak, Türkiye’de ürettiğimiz güneş enerjisi ürünleriyle global ölçekte rekabet edebileceğimizi kanıtladık. Ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil etmekten gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.