SPOR

Altınordu'ya Eski Başkanlardan Ziyaret

TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Altınordu, kulübün İnciraltı Çağlar ve Cengiz Çocuk Oyuncu Antrenman Tesisleri'ni önemli isimlerle buluşturdu.

Abone Ol

Eski başkanlardan Samim Süloş ve İlyas Gönen’in yanı sıra, Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Halim Bezircilioğlu ve yönetim kurulu üyeleri Hakan Erdik, Serdar Kaçar, Hakan Orhunbilge'nin de katıldığı ziyarette, Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan da yer aldı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Tesisimizi ziyaret eden ve eski günleri yad eden heyetle keyifli anlar yaşandı" denildi.

Başkan Seyit Mehmet Özkan ziyaretçilerle yaptığı konuşmada, "Hoş geldiniz, bizi çok mutlu ettiniz. Torbalı uzak görünüyordu, şimdi İnciraltı'ndayız. Uzaklık bahanesi ortadan kalktı. Burada sabah ve akşam saatlerinde U17, U15, U14, U13, U12 ve U11 elit takımlarımız antrenman ve maç yapacak. Çocuklarla olmak gerçekten harika bir deneyim. Onları izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Parayla ölçülemeyecek bir duygu bu. Altınorduluları bekliyoruz. 2024, Altınordu için çok güzel olacak. Onların gelişimine şahit olun" şeklinde konuştu.

"Hedefimiz Şampiyonluk"

Altınordu'nun sezon başında transfer ettiği Yusuf Örnek ve Hüseyin Bulut, yeni sezon çalışmalarının iyi ilerlediğini ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti. Türkiye’de daha önce oynadığını hatırlatan Hüseyin Bulut, "Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Sakatlık ve kazadan uzak bir sezon diliyorum. Tüm takımın hedefi şampiyonluk. Ben de daha fazla süre alarak takıma katkı sağlamak istiyorum" dedi.

Bir diğer yeni transfer Yusuf Örnek ise takım içindeki uyumdan memnun olduğunu vurgulayarak, "Buraya uyum sağladım ve bu sezon en iyi performansımı sergilemek istiyorum. Takıma asistlerim, gollerim ve savunmamla katkıda bulunmak istiyorum. Hedefimiz şampiyonluk" şeklinde konuştu.