Arkas Spor'un Balkan Kupası Şampiyonluğu, Avrupa'ya Dönüş Arkas Spor'un Balkan Kupası Şampiyonluğu, Avrupa'ya Dönüş

Ancak son maçta Kırklarelispor deplasmanında yaşadığı 2-2 beraberlik, onların zirveye ortak olma şansını kaçırmasına neden oldu. 

Altınordu, ligde iç sahada oynadığı 2 maçı kazanarak 8 puana ulaşmıştı. Fakat deplasmanda çıktığı 2 karşılaşmadan da beraberlikle ayrılarak, 2. sıradan 5. basamağa geriledi. 

Grubun ilk 3 haftasında rakiplerine gol yedirmeyen Altınordu, Kırklareli deplasmanında ilk kez kalesinde gol gördü. Bu sonucun ardından, liderlik koltuğu 24Erzincanspor'a geçerken, Altınordu'nun zirveyle arasındaki 2 puanlık fark da sabit kaldı. 

Bu hafta ligin lideri Erzincanspor'u konuk edecek olan Altınordu, rakibine ilk yenilgisini tattırmaya çalışacak. Ancak Erzincanspor'un da lider konumunu korumak için elinden geleni yapacağı aşikar. 

Altınordu, deplasmanda aldığı puan kaybıyla zirveye ortak olma şansını kaçırdı. Ligde güçlü bir takım olan Erzincanspor'a karşı alacağı sonuç, Altınordu'nun şampiyonluk mücadelesini etkileyecektir. Kırmızı-lacivertliler, bu hafta iç sahada aldıkları 3 puanla liderliğe ortak olma şansı yakalayabilir.

Kaynak: DHA