SPOR

Altınordu'da Olcay Şahan İddialı

TFF 2. Lig ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörü Olcay Şahan, sezona galibiyetle başlamaktan memnun olduklarını ancak tam anlamıyla uyum sağlamak için biraz daha zamana ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Abone Ol

İç sahada 2-0 galip geldikleri İnegölspor maçını değerlendiren genç teknik adam, "Ligin ilk maçları her zaman zordur. Biz ilk maçta gol yemeden galip geldik. Futbolcularımı ve teknik ekibimi tebrik ediyorum. Ayrıca, destek veren ve enerjilerini bize hissettiren taraftarlarımıza teşekkür ederim. Onlara galibiyet hediye edebilmek bizim için mutluluk verici" şeklinde konuştu.

Takımın her hafta daha iyiye gitmesi için mücadele edeceklerini ifade eden Şahan, "Her hafta üzerine koyarak ilerlemeliyiz. Hatalardan ders çıkarıp, bir sonraki maçta daha iyi performans göstermeye çalışacağız. İnegölspor maçını geride bıraktık ve şimdi hafta sonu oynayacağımız Kepezspor maçına odaklanmalıyız. Bu maçı da kazanarak yolumuza devam edeceğimize inanıyorum. Şu an takım olarak henüz yüzde 60 seviyesindeyiz. Yeni bir ekip oluşturuyoruz ve uyum sürecindeyiz. Tam anlamıyla takım olabilmek için birkaç haftaya daha ihtiyacımız var" dedi.