SPOR

Altınordu Yusuf Acer'le Vedalaştı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu, kadro dışı kaldıktan sonra kendisine kulüp bulamayan deneyimli sol bek Yusuf Acer ile karşılıklı anlaşma yoluyla sözleşmesini feshetti.

Abone Ol

Kırmızı-lacivertli kulüpte gözden çıkarılan Yusuf, sezonun ilk yarısını boşta geçirecek. Geçen sezon Altınordu ile 2. Lig'de 27 maça çıkan 28 yaşındaki savunmacı, daha önce altyapısında yetiştiği kulüple sözleşme yenilemişti. 

Bu ayrılıkla birlikte Altınordu'nun kadrosundaki oyuncu sayısı 25'e düştü. Öte yandan kulübün 1 yıllığına Uşakspor'dan kadrosuna kattığı ve daha sonra kiralık gönderme kararı aldığı ön libero Halil Can Cemali'nin durumu ise belirsizliğini koruyor. 

Kulüp bulamadığı için A Takım'a dönen Halil Can'ın, Altınordu'da gelecek sezon oynama şansının düşük olduğu belirtiliyor. 

Altınordu'da Hedef Kırklarelispor Maçından Galibiyet

Altınordu'da A Takım Sportif Direktörü Murat Korkmaz, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Kırklarelispor maçından en iyi sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi. 

Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını hatırlatan Korkmaz, takımın mücadele gücünden ve oyun anlayışından memnun olduklarını dile getirdi. 

Altınordu, Kırklarelispor maçında kazanarak ligdeki üst sıralardaki yerini korumayı hedefliyor. Kırmızı-lacivertliler, bu sezon TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta güçlü bir kadro ile mücadele ediyor ve şampiyonluk mücadelesi vermek istiyor.