GÜNDEM

Akdeniz'de Yeni İmar Yolu Açıldı, Mevcut Yollar Yenileniyor

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çilek Mahallesi’nde Tırmıl Sanayi Sitesi ile Mega Center Ticaret Kompleksi’ni birbirine bağlayan yeni imar yolu üzerinde sathi kaplama çalışmalarını tamamladı.

Abone Ol

Akdeniz Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde ihtiyaç duyan bölgelerde yeni yol açma, yol düzenleme, sıcak ve soğuk asfalt kaplama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Çilek Mahallesi’nde, 63143 sokakta, Tırmıl Sanayi Sitesi ile Mega Center Ticaret Kompleksi’ni birbirine bağlayan yeni imar yolunda sathi kaplama çalışmalarını gerçekleştirdi.

Bölgede birkaç gündür hummalı bir çalışma yürüten ekipler, toplamda 15 bin metrekarelik alanda sathi kaplama serimi gerçekleştirerek, hem bölge sakinlerinin hem de sürücülerin ulaşımını kolaylaştırdı. Ekiplerin çalışmasına tanık olan bölge sakinleri ve iş yeri sahibi esnaf, sunulan hizmet nedeniyle belediyeye teşekkür etti.

Fen İşleri Müdürlüğü, aşırı yağışlar başlamadan önce ihtiyaç duyan her mahallede sıcak ve soğuk asfalt kaplama, yol düzenleme ve yeni yol açma çalışmalarına aralıksız devam edeceğini duyurdu.