Bu yenilemeler, üreticilerin yaşadığı sıkıntıları azaltırken, bölge sakinlerinin günlük yaşamını da kolaylaştırıyor.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde ulaşım sorunlarını çözmek amacıyla hem sıcak hem de soğuk asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor. İş makineleri yardımıyla gerçekleştirilen çalışmalar, mahallelerde büyük bir değişim sağlıyor.

Son olarak, Fen İşleri ekipleri Homurlu, Iğdır, Yukarı Burhan, Parmakkurdu, Puğkaracadağ, Çilek, Bekirde ve Camili Mahallelerinde sathi kaplama işlemleri yaparak, Siteler Mahallesi'nin 11 sokağında sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Ayrıca, Akdam ve Camili mahallelerinde soğuk asfalt serim çalışmaları da başlatıldı.

Mahalle sakinleri, yapılan hizmetler sayesinde ulaşımda yaşadıkları zorlukların ortadan kalktığını belirterek, Başkan Hoşyar Sarıyıldız ve ekiplere teşekkürlerini ilettiler. Akdam Mahallesi Muhtarı Yonca Kalınlı, 3 gün içinde 3 kilometre yolun soğuk asfaltla kaplandığını, bu çalışmanın özellikle tarım alanlarına erişimde büyük kolaylık sağladığını ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Camili Mahallesi Muhtarı Âdem Uysal ise, mahallelerinde 3 farklı bölgede yapılan soğuk asfalt serim çalışmalarının, hem arazi yollarının kullanımını kolaylaştırdığını hem de ürünlerin kalitesini ve verimliliğini artırdığını belirterek, hizmetten memnuniyetini dile getirdi.

Fen İşleri Müdürlüğü, plan ve program doğrultusunda ihtiyaç duyan tüm yerleşim yerlerinde sıcak ve soğuk asfalt serim hizmetlerinin yanı sıra yeni yol açma çalışmalarına da devam edecek.

10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı 10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı

Kaynak: DHA