GÜNDEM

AK Parti'li Kirişci'nin Damadı, Kalp Krizi Geçirip Yaşamını Yitirdi

Mehmet Özcan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişci'nin damadı, kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir.

Abone Ol

Özcan'ın cenazesi, Balgat Merkez Camisi'nde kılınan ikindi namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilmiştir. 

Cenaze törenine, Özcan'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç ve çok sayıda milletvekili katılmıştır.  Özcan'ın vefatının ardından gözyaşları içinde toprağa verilmesi, ailesinin ve sevenlerinin derin üzüntüsünü yansıtmaktadır. 

Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili olarak TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanlığı görevini yürütmektedir.  Damadı Mehmet Özcan'ın ani ölümü, Kirişci ailesi ve yakın çevrelerinde derin bir üzüntüye neden olmuştur.  Cenaze törenine katılan siyasi liderler ve milletvekilleri, Kirişci ve ailesine başsağlığı dileklerini iletmişlerdir. 

Kalp krizi gibi ani ve beklenmedik sağlık sorunları, kişilerin ve ailelerinin trajik bir şekilde hayatlarını kaybetmelerine neden olabilmektedir. Özcan'ın vefatı, Kirişci ailesi ve Türk siyaset dünyası için derin bir kayıp olarak değerlendirilmektedir.