Ziyarette, Anayasa Komisyon Başkanı Milletvekili Yusuf Beyazıt, milletvekilleri Mustafa Arslan ve Cüneyt Aldemir ile birlikte AK Parti Tokat İl Başkanı Ali özer, İlçe Başkanı Selçuk Barsbay ve ilçe teşkilat üyeleri de katıldı.

Anayasa Komisyonu Başkanı Beyazıt: “Erbaa'nın Çiçek Seraları Dünya Çapında Tanınıyor” Anayasa Komisyonu Başkanı Beyazıt: “Erbaa'nın Çiçek Seraları Dünya Çapında Tanınıyor”

Yeni görevinde başarılar dileyen milletvekilleri, Gökal’ın gelişimi için yapılacak projelerde Belediye Başkanı Muhittin Hünerci ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade ettiler. Gökal’ın ihtiyaçları ve öncelikleri üzerine verimli bir görüşme gerçekleştiren heyet, özellikle ulaşım, tarım ve turizm konularında destek sözü verdi.

Gökal Belediye Başkanı Muhittin Hünerci ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gökal için birlikte çalışarak beldemizi daha ileriye taşıyacağız. Milletvekillerimizin destekleri bizler için büyük önem taşıyor. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak adına var gücümüzle çalışacağız," dedi.

Daha sonra milletvekilleri ve ekipleri Gökal Kasabası Yavuz Sultan Selim Mahallesini ziyaret ederek selden dolayı bozulan yollarda yapılan çalışmalarını incelediler.

Ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve iyi dileklerin iletilmesiyle sona erdi.

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)