Selçuk Barsbay, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Erbaa Esnafından Su Zammına Tepki: En Pahalı Su Kullanılıyor Erbaa Esnafından Su Zammına Tepki: En Pahalı Su Kullanılıyor

"15 Temmuz 2016 gecesi, milletimizin kahramanca direnişiyle hain darbe girişimi bertaraf edilmiştir. O gece, vatansever halkımız tankların önüne göğsünü siper ederek, demokrasiye olan inancını ve bağımsızlık sevdasını tüm dünyaya göstermiştir. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Milletimizin, demokrasi ve milli iradeye olan bağlılığı sayesinde bu tür hain girişimlerin bir daha yaşanmaması için mücadelemiz kararlılıkla sürecektir."

Barsbay, 15 Temmuz’un Türk milletinin birlik ve beraberliğinin simgesi olduğunu belirterek, "Bu önemli günde, demokrasimize sahip çıkmanın ve milli irademizi her daim korumanın gururunu yaşıyoruz. 15 Temmuz ruhunu unutmadan, geleceğe daha güçlü adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.

Mesajında ayrıca, demokrasiye sahip çıkan tüm vatandaşlara teşekkür eden Barsbay, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, ülkemizi daha güçlü ve müreffeh yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Barsbay, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Allah bu millete bir daha 15 Temmuz gibi kara günler yaşatmasın. Demokrasi şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Tüm halkımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyor, ülkemize huzur, güven ve istikrar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bülten