Kahvaltı programında İlçe Başkanı Selçuk Barsbay, Gökal Belediye Başkanı Muhittin Hünerci, İl Genel Meclis Üyesi Fatih Başara, İlçe Başkan Yardımcıları Mesut Kaya ve Mustafa Ergöçmen'de yer aldı. Kahvaltı etkinliği, köy muhtarlarıyla yapılan istişareler ve köylerin sorunları dile getirildi.

Erbaa’da 19 Eylül Gaziler Günü Törenle Kutlandı Erbaa’da 19 Eylül Gaziler Günü Törenle Kutlandı

 Selçuk Barsbay, kahvaltıda yaptığı konuşmada, köy muhtarlarının köylerinde karşılaştıkları sorunları dinleme ve çözüm yolları bulmak amacıyla bu tür buluşmaların önemine değindi. Barsbay, "Köylerimizin ihtiyaçlarını ve desteklerini yerinde görüyoruz, siz değerli muhtarlarımızda bizler için çok kıymetlisiniz. Köylerimizin sıkıntılarını dile getirip sorunların çözülmesine katkı yapıyorsunuz. Bu toplantılarla köylerimizin daha iyi anlıyor ve birlikte çözüm yollarını arıyoruz" dedi.

Toplantıda köy yollarının bakımı, tarım destekleri, su ve altyapı sorunları gibi konular ele alındı. Muhtarlar, bölgedeki sorunları dile getirirken, AK Parti İlçe Başkanı Barsbay ve beraberindeki ekibin bu hedefe ulaşması için gerekli adımların atılacağını belirtti.

Kahvaltının ardından muhtarlarla bireysel görüşmeler yapan Barsbay, her köyün ihtiyaçlarını tek tek dinledi ve çözüm için takip edeceklerini ifade etti. "Sizlerin desteğiyle, köylerimizin kalkınması için çalışmaya devam ediyoruz" diyen Barsbay, bu tür toplantıların devam ettirileceğini ve her zaman köy muhtarlarının ve köylerin yanında olacaklarını vurguladı.

Muhabir: Hüsamettin Akçay Kelkit Gazetesi (Özel)