GÜNDEM

Adana’da Eniştesini Öldüren Kişinin İfadesi Ortaya Çıktı

Adana'da, eniştesi Cafer Gültekin’i (35) sokak ortasında tabancayla vurarak öldüren Volkan Özdemir (38) tutuklandı.

Abone Ol

Özdemir’in ifadesinde, “Kardeşime kötü davranmayı bıraksın diye uyardım, o da ‘Seni ilgilendirmez, o benim eşim. Sen ne karışıyorsun’ diyerek küfretti. Sinirlenip gözlerim karardı” dediği öğrenildi.

Olay, 19 Ağustos'ta saat 21.30 civarında Çukurova ilçesi Toros Mahallesi’nde yaşandı. Gündelik işlerde çalışan Cafer Gültekin’in (35) eşi S.G. (33), şiddetli geçimsizlik nedeniyle evini terk ederek boşanma kararı aldı ve ailesinin evine döndü. Eşyalarını toplamak için evine giden S.G., Cafer Gültekin tarafından eve dönmesi yönünde bir teklifle karşılaştı. Teklifi reddeden S.G., bu sırada çıkan tartışmada Cafer Gültekin’in babasını darbetti. S.G. ve babası, olayın ardından tekrar ailesinin evine döndü.

S.G.’nin ağabeyi, fabrika işçisi Volkan Özdemir, durumu öğrenir öğrenmez eniştesi Cafer Gültekin’i telefonla arayarak buluşmak üzere çağırdı. Parkta buluşan Özdemir ile Gültekin arasında başlayan tartışma hızla kavgaya dönüştü. Özdemir, tartışma sırasında tabancayla Gültekin’i başından vurduktan sonra olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan Gültekin, tüm müdahalelere rağmen 2 gün sonra hayatını kaybetti. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Volkan Özdemir’i saklandığı adreste yakaladı.

Emniyette verdiği ifadede Özdemir, “Kız kardeşime kötü davrandığını öğrendim ve Cafer’i arayıp buluşmasını söyledim. Bir daha sorun çıkarmamasını söylediğimde, ‘Seni ilgilendirmez, o benim eşim. Sen ne karışıyorsun’ diyerek küfretti. Sinirlenip gözlerim karardı, öldürmek istemedim” dedi.

Volkan Özdemir, adliyeye sevk edildikten sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Gültekin çiftinin çocukları olmadığı öğrenildi.