Çarpmanın etkisiyle mutfak duvarı yıkıldı ve Emine Balcı, duvarın altında kalıp yaralandı. Olayın ardından ambulansla Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Balcı'nın tedavisi tamamlandı ve taburcu edildi.

Evine dönen Balcı çifti, yıkılan duvarın altında buzdolabı, fırın, televizyon, klima ve koltuk takımının hasar gördüğünü fark etti. Çift, zararlarının karşılanması için Çukurova Belediyesi'ne başvurdu, ancak henüz bir yanıt almadıklarını belirtti.

Hareket Eden Kamyonunu Peşinden Koşup Durdurdu; O Anlar Kamerada Hareket Eden Kamyonunu Peşinden Koşup Durdurdu; O Anlar Kamerada

Emine Balcı, olayın korkunç anlarını anlatarak, “Uyuyordum, kamyonun çarpmasıyla birlikte deprem olduğunu zannettim. Gözümü açtığımda çöp kamyonu evin içerisindeydi” dedi. Eşinin yardımıyla moloz ve eşyaların altından çıkarıldığını ifade eden Balcı, belediyeye iki kez gittiklerini, ancak sonuç alamadıklarını belirtti.

Şu an kendi imkanlarıyla ve komşularından borç alarak onarım yapmaya çalıştıklarını söyleyen Balcı, “Borç alabileceğimiz kimse de kalmadı. En azından zararımız giderilsin” diye konuştu. Çift, yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi için yetkililerden yardım bekliyor.

Kaynak: DHA