Şikayetlerinde inin, kendisine çektiği krediyi ödemediği ve banka hesabındaki parayı başkalarına gönderdiği iddiasında bulundu.

Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım

Kayseri’de yaşayan Burcu A., 2 yıl önce Ali A. ile tanıştı ve birlikte Antalya’ya taşınarak evlenmeye karar verdiler. Evlendikten sonra Ali A., Burcu A.’dan kendisi için kredi çekmesini istedi ve iş kurma vaadiyle eşinin maaş hesabındaki parayı başkalarına gönderdi. Evin kirasını ödemeyen Ali A., hamile eşi Burcu A.’yı çeşitli şekillerde mağdur etti.

Bir süre sonra Burcu A., eşinin kendisine şiddet uyguladığını ve ölümle tehdit ettiğini öne sürerek boşanma davası açtı. Ayrıca, eşinin çektiği kredileri ödemediği ve banka hesaplarındaki 60 bin lirayı izinsiz olarak başkalarına transfer ettiği gerekçesiyle yasal takibe girdi. Burcu A., yaşadığı mağduriyetler nedeniyle polis merkezine giderek eşinden uzaklaştırma kararı aldırdı.

Yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan Burcu A., “2 yıl önce Kayseri’den Antalya’ya taşınırken eşim bana destek olacağını söyledi. Evlendikten sonra bana zorla kredi çektirdi ve iş kurdu. Ancak işyerinde elemanlarının maaşlarını benim hesabımdan ödedi. Şiddet gördüm ve borçlar yüzünden bankalardan haciz bilgilendirmeleri aldım. Eşim, borçları ödemediği gibi beni ölümle tehdit etti. Boşanma davası açtım ve uzaklaştırma kararı aldırdım,” diye konuştu.

Kaynak: DHA