Yolcu Otobüsüyle Çarpışan Traktör İkiye Bölündü: 1 Ölü, 1 Yaralı Yolcu Otobüsüyle Çarpışan Traktör İkiye Bölündü: 1 Ölü, 1 Yaralı

Operasyon, Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatıldı. 

Ekipler, Bahçelievler Mahallesi'nde yaşanan bir hırsızlık olayının ardından şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.  Güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda, H.G., N.P., B.P. ve E.G. isimli 4 kadın şüphelinin Siirt, Diyarbakır, Mardin, Hakkari, Şırnak ve Erzurum'da toplam 17 hırsızlık olayına karıştıkları tespit edildi. 

Belirlenen adreslere düzenlenen operasyonlar sonucunda, 4 kadın şüpheli yakalanıp gözaltına alındı.  Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet tüfek ve 19 adet fişek ele geçirildi. 

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi. Polis, şüphelilerin diğer suç kayıtlarını ve hırsızlık olaylarındaki rollerini detaylı olarak inceliyor. 

Bu operasyon, Siirt başta olmak üzere 6 ilde meydana gelen çok sayıda hırsızlık olayının aydınlatılmasına önemli katkı sağlamıştır.  Güvenlik güçlerinin kararlı ve etkin mücadelesi sonucunda, hırsızlık olaylarının azaltılması ve suçluların adalete teslim edilmesi hedeflenmektedir. 

Siirt merkezli düzenlenen polis operasyonunda, 6 ilde toplam 17 hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen 4 kadın şüpheli gözaltına alınmıştır.  Operasyonda, şüphelilerin adreslerinde 1 kurusıkı tabanca, 1 tüfek ve 19 fişek ele geçirilmiştir.  Şüphelilerin diğer suç kayıtlarının ve hırsızlık olaylarındaki rollerinin detaylı olarak incelendiği belirtilmiştir.  Bu operasyon, bölgedeki hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına ve suçluların adalete teslim edilmesine önemli katkı sağlamıştır. 

Kaynak: DHA