Kampüste, sanatsal aktiviteler, kadınlara yönelik el becerisi ve mesleki gelişim atölyeleri, çocuklar için oyun alanları ve eğitim destek programları düzenlenirken, aynı zamanda psikolojik danışmanlık hizmeti de sunuluyor. 5 milyondan fazla müşteriye kesintisiz enerji hizmeti veren Uludağ Enerji, 6 Şubat'ta gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, Hatay’da kurduğu Yaşam ve Gelişim Kampüsü ile depremzedelere desteğini sürdürüyor. Projenin başlangıcından bu yana geçen 12 aylık süre zarfında, anaokulu ve ilkokul seviyesindeki 15 bin 120 çocuk, alandaki oyun ve sanat atölyelerinde vakit geçirirken, 65 kadın, mesleki gelişim atölyelerinde el işi ip bebek (amigurumi) kurslarına katılarak sertifikalarını aldı. Bin 659 depremzede, Uludağ Enerji Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nden destek alırken, alandaki serbest zaman etkinliklerine bin 40 kişi katıldı. İlkokul, ortaokul ve lise seviyesindeki 12 bin 960 öğrenci, psikoterapi eğitimlerine katılarak ruhsal sağlıklarını güçlendirirken, etüt merkezinden ise 336 kişi eğitim desteği aldı. Uludağ Enerji, Hatay’da 31 bin 180 depremzedeye umut ışığı olurken, normal yaşama daha hızlı adapte olmalarına da destek vermeye devam ediyor.

2 YILDA 40 BİNİ AŞKIN KİŞİYE ULAŞMAYI HEDEFLİYOR

BUSKİ’ye 3,3 Milyon TL Ceza: Arıtılmadan Doğaya Boşaltılan Sular BUSKİ’ye 3,3 Milyon TL Ceza: Arıtılmadan Doğaya Boşaltılan Sular

2023 yılında yaşanan deprem felaketinin ardından Uludağ Enerji’nin Hatay’daki depremzedelere desteği aralıksız devam ederken, şirket, depremzedelerin yaşamlarını iyileştirmek ve normal yaşama dönmelerine yardımcı olmak için kurduğu Yaşam ve Gelişim Kampüsü ile bölgedeki binlerce kişiye ulaşmayı sürdürüyor. Uludağ Enerji, bölge halkı kalıcı konutlarına yerleşene kadar, önümüzdeki yıl da bu desteği devam ettirerek, 2 yılın sonunda 40 bini aşkın depremzedeye ulaşmayı hedefliyor.

Kaynak: DHA