Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından düzenlenen bu uluslararası etkinlik, yarın saat 10.00’da Kanlıca’dan başlayarak, Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı’nda son bulacak.

Galatasaray ve Fenerbahçe Kulüpleri Hazırlıklarına Başladı Galatasaray ve Fenerbahçe Kulüpleri Hazırlıklarına Başladı

Bu yıl, Türkiye dahil 78 ülkeden 2 bin 824 yüzücünün katılım göstereceği büyük organizasyon, Asya ve Avrupa kıtalarını bir kez daha birleştirecek. Samsung’un 21 yıldır ana sponsoru olduğu yarış, her geçen yıl daha büyük bir heyecan ve ilgiyle bekleniyor.

Etkinlik öncesi ve süresince, Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı’nda Samsung tarafından birçok aktivite ve deneyim alanı sunulacak. Ziyaretçiler, Samsung’un "Galaxy AI Deneyim Alanı", "Galaxy Watch Sprint Challenge Alanı", "Bespoke AI Standı", "Bespoke Jet AI Dikey Süpürge Deneyim Standı", "TV ve Odyssey Ark Oyun Alanı", ve "WindFree Deneyim Kabini" gibi stantlarında en yeni teknolojileri deneyimleme fırsatı bulacaklar. Galaxy AI standında Galaxy AI deneyimi ve indirim çekleri, Galaxy Watch Sprint Challenge ile 3 dakikalık egzersizle zindelik ölçümü, Bespoke AI alanında basket atma ve bilgi oyunları, Bespoke Jet AI Dikey Süpürge standında temizlik yarışması, ve OLED TV ile Odyssey Ark Oyun Alanında heyecan verici oyun deneyimleri sunulacak.

Samsung ayrıca, yarış öncesinde Samsung Türkiye'den 6 yüzücü için özel bir ısınma aktivitesi düzenliyor. Galaxy Watch Ultra ve Galaxy S24 Ultra’nın zindelik özelliklerinin kullanılacağı bu etkinlik, sporcuların yarış öncesi stresten arınmasını ve en iyi performanslarını sergilemelerini hedefliyor. Yarışın sonunda, kazananlar Kuruçeşme'deki ödül töreninde Galaxy Z Flip6 ile Zafer Selfie'si çekecekler ve başarılı sporculara çeşitli sürpriz hediyeler takdim edilecek.

Kaynak: DHA