Şüpheliler Y.E. (21), N.Ş. (20) ve B.B. (22), olay günü öğle saatlerinde siteye gelmişler ve kapısı kilitli olmayan bir daireye girmişlerdir.  Burada buldukları çelik kasayı çarşafa sararak dışarı çıkarmışlar ve yoldan durdurdukları bir taksiye binmişlerdir. 

Şüphelilerin taksiden kaçmaya çalışırken polis denetim noktasında yakalandıkları belirtilmektedir. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin yüzlerini gizlemek için şapka taktıkları da görülmektedir. 

Yapılan aramada, çarşafa sarılı haldeki çelik kasanın taksinin bagajında bulunduğu ifade edilmiştir.  Şüphelilerin hamile oldukları da ortaya çıkmıştır. 

Sonuç olarak, olay KARTAL'daki bir sitede meydana gelmiş ve üç şüpheli tarafından işlenmiştir. Şüpheliler, sitedeki bir daireden yaklaşık 1 milyon lira değerindeki ziynet eşyalarını içeren çelik bir kasayı çalmışlar ve kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalanmışlardır.  Şüphelilerin hamile oldukları da ayrıca ortaya çıkmıştır. 

Şüphelilerin Cezalandırılması ve Hukuki Süreç

Olayla ilgili olarak şüpheliler Y.E., N.Ş. ve B.B. tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdir. Şüphelilerin, hırsızlık ve çeşitli suçlardan dolayı yargılanacakları ve cezalandırılacakları belirtilmektedir.

Hamile oldukları öğrenilen şüphelilerin, doğum sonrası durumlarının da yargılama sürecinde göz önünde bulundurulması beklenmektedir. Hukuki sürecin, şüphelilerin kişisel durumları da dikkate alınarak ilerleyeceği tahmin edilmektedir.

Evlerinde Uyuşturucu Ele Geçirilen 2 Şüpheli Tutuklandı Evlerinde Uyuşturucu Ele Geçirilen 2 Şüpheli Tutuklandı

Olayla ilgili olarak polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar ve soruşturma süreci de devam etmektedir. Çalınan ziynet eşyalarının akıbeti ve suçun tam boyutunun ortaya çıkarılması için araştırmalar sürdürülmektedir.

Kaynak: DHA