Olay, dün (3 Ekim) saat 16.30 sıralarında Yıldırım ilçesinin Temenyeri Mahallesi'nde meydana geldi. Gökdere'nin içinde hareketsiz yatan bir kişiyi gören vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yapılan kontrolde kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. 

79 Ton Ceviz İçi Ele Geçirilen TIR Olayının Ayrıntıları 79 Ton Ceviz İçi Ele Geçirilen TIR Olayının Ayrıntıları

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ölen kişinin Kadir Bingöl olduğunu belirledi. Kadir Bingöl'ün ailesi, 3 gündür kendisinden haber alamadıkları için kayıp başvurusu yapmıştı. Bingöl'ün ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve Kadir Bingöl'ün ölüm nedeni henüz açıklanmadı. Polis, Bingöl'ün son günlerde neler yaptığı, kimlerle görüştüğü ve nereye gittiği gibi bilgileri araştırıyor.  Ayrıca olay yerinde ve çevresinde inceleme yapan polis ekipleri, delil toplamaya çalışıyor. 

Kadir Bingöl'ün ailesinin, 3 gündür kendisinden haber alamadıkları için kayıp başvurusu yaptıktan sonra, bugün derede cesedinin bulunması, üzücü bir olay. Bingöl'ün ölüm nedeni ve olayın aydınlatılması için soruşturmanın detaylı bir şekilde yürütülmesi bekleniyor.

Kaynak: DHA