Kamyonete Çarpan ATV'nin Sürücüsü Hayatını Kaybetti Kamyonete Çarpan ATV'nin Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Baba Mehmet Atay, "Uykumuz kalmadı. Suyun bile tadını alamıyoruz artık. Sabırla bekliyoruz. Mucize bekliyoruz. İsyan etmek yok" dedi.

Kayıp Olayı ve Arama Çalışmaları: Marangoz Mehmet Atay (49) ve internet üzerinden kıyafet satan Ebru Atay çiftinin büyük oğlu olan Veli Eren Atay, diş polikliniğinde çalışmaktaydı. 15 Temmuz 2023'te, öğle saatlerinde arkadaşlarıyla buluşmak için Karşıyaka'daki evinden çıkıp Çeşme'ye gitti. Aynı günün akşamı arkadaşlarıyla Alaçatı'daki bir eğlence kulübüne geçti. Saat 02.30 sıralarında, Atay'ın arkadaşları mekandan ayrıldı, ancak Veli Eren mekandan saat 04.00'te çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. En son annesiyle 16 Temmuz saat 01.00'de telefonda görüşen Veli Eren, Çeşme'de çok eğlendiklerini söyledi.

Destek Kampanyası: Oğullarının hayatından endişe eden Ebru ve Mehmet Atay, polis merkezine kayıp başvurusunda bulundu. Çeşme Emniyet Müdürlüğü ekipleri Veli Eren'i bulmak için çalışmalarını sürdürürken, sanat dünyasından birçok isim sosyal medya hesaplarından destek verdi. Atay ailesi, Veli Eren'in bulunması için fotoğrafı ve cep telefonu numarasının yer aldığı 'kayıp' afişleri bastırıp sokak sokak gezdi. Ancak bir yıl geçmesine rağmen Veli Eren Atay'dan haber alınamadı.

Cep Telefonunun Bulunması: Polis, Veli Eren Atay'ın cep telefonunun sinyallerini takip ederek Manisa'da bir aileye ulaştı. Ailenin telefonu, Atay'ın kaybolduğu gün Çeşme'de plajda buldukları ve bir süre evde tutup format atarak kullanmaya başladıkları anlaşıldı. Telefon, Atay ailesine teslim edildi.

Aileden Çağrı: Veli Eren Atay'ın annesi Ebru Atay, "Tam bir sene oldu. Çok koşturduk. Sosyal medyada çok fazla takipçi kitlesine ulaştık. Ancak ihbarların çoğu asılsız çıktı. Eren'in 16 Temmuz'da son görüldüğü koydan bir görüntüye ulaşmak istiyoruz. 1 yıl uykusuz ve acı içinde geçti. Oğlum hakkında somut bilgisi olan lütfen emniyete başvursun" dedi. Baba Mehmet Atay da "Uykumuz kalmadı. Suyun bile tadını alamıyoruz artık. Sabırla bekliyoruz. Mucize bekliyoruz. İsyan etmek yok" diye konuştu.

Kaynak: DHA