Çerez Dükkanında Uyuşturucu Satan İşletmeci Tutuklandı Çerez Dükkanında Uyuşturucu Satan İşletmeci Tutuklandı

Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonların detaylarını paylaştı. Operasyonlar, Antalya, Batman, Gaziantep, Edirne, Elazığ, Erzincan, Hakkari, İstanbul, Mersin, Muğla, Şanlıurfa ve Van illerinde eş zamanlı olarak yapıldı.

Bu operasyonlarda, bölücü terör örgütüyle bağlantılı geçmişi olan, terör propagandası yapan, yasa dışı yollarla yurt dışına kaçma girişiminde bulunan, kanunsuz gösterilere katılan, molotofkokteyli ile saldırılara karışan ve terör örgütü adına kundaklama eylemleri gerçekleştiren, ayrıca haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 33 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sırasında çok sayıda dijital materyal da ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polis ekiplerini tebrik ederek, "Milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz" şeklinde bir mesaj verdi.

Kaynak: DHA