Ziraat Türkiye Kupası 2'inci Eleme Turu Programı Açıklandı Ziraat Türkiye Kupası 2'inci Eleme Turu Programı Açıklandı

Rüzgar, sosyal medyada Kerem Aktürkoğlu’nun kendisine yazdığı mesajın ardından Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılığı nedeniyle gözyaşlarını tutamayan Rüzgar, arkadaşlarının ve çevresindekilerin ilgisinden bahsetti. “Arkadaşlarım bana ünlü diye hitap ediyor, bu beni çok mutlu ediyor,” diyen Rüzgar, babasıyla yürürken, çevredekilerin “O çocuk Kerem Aktürkoğlu gittiği için ağlayan çocuk değil mi?” şeklinde konuştuğunu duyduğunda çok mutlu olduğunu belirtti.

Rüzgar, Kerem Aktürkoğlu’na olan sevgisini vurgularken, “Ben ona hiçbir zaman küsmem. Seni her zaman seveceğim. İlk defa Avrupa’ya gidiyor ve bana forması vereceği için çok mutluyum. Kerem ağabeyi çok seviyorum ve Benfica Kulübü ile taraftarlarının ona çok iyi bakmalarını istiyorum. Hangi takıma giderse gitsin, ben onu çok seviyorum,” ifadelerini kullandı.

Benfica taraftarlarının annesine ulaştığını ve Kerem Aktürkoğlu’nun forması göndereceklerini belirten Rüzgar, “Benim tek isteğim Kerem ağabeyin beni görmesiydi. Forma falan istemedim,” dedi. Mahalledeki Beşiktaşlı arkadaşlarının, Rafa Silva veya Ciro Immobile’nin gitmesi durumunda da ağlayacaklarını söylediklerini belirten Rüzgar, bu durumun kendisini güldürdüğünü ekledi.

Rüzgar, arkadaşları ve hocasının ona “Harry Potter” diye hitap ettiğini ve gol sevincinde Kerem Aktürkoğlu’nun hareketlerini taklit ettiğini söyledi. Ayrıca, Galatasaray ile 5 şampiyonluk yaşadığını belirterek, “Bu sene 25’inci şampiyonluğumuzu yaşayıp 5’inci yıldızı takmayı umuyorum,” diye konuştu.

Mustafa Gökdemir, Rüzgar’ın ağladığı anları videoya çektiğini ve Kerem Aktürkoğlu’nun uzun bir mesaj yazarak Rüzgar’ın gönlünü aldığı için çok mutlu olduklarını belirtti. Gökdemir, “Videonun bu kadar popüler olacağını düşünmemiştim. Kerem’in ince düşünceli olduğunu biliyorduk, Rüzgar’ın gönlünü alması bizi çok mutlu etti,” ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA