Tokat İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Erbaa Devlet Hastanesi'nde, Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Çetin Bilge Kağan Tümer tarafından ilk kez Nissen Fundoplikasyonu ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi.

Mide Fıtığına Çözüm

Mide fıtığı, mide kapağında gevşeklik ve uzun süredir reflü semptomları olan hastaya, Laparoskopik (kapalı) yöntem ile Nissen Fundoplikasyonu ameliyatı uygulandı.

Başarılı Bir Operasyon

Hastanemizde ilk kez gerçekleştirilen bu başarılı operasyon, Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Çetin Bilge Kağan Tümer ve ekibi tarafından yapıldı.

Tokat’ta Yaylalardan Toplanan Köygüçeren Fiyatları Uçtu Tokat’ta Yaylalardan Toplanan Köygüçeren Fiyatları Uçtu

Erbaa Devlet Hastanesi, tüm sağlık personelinin özverili çalışmaları sayesinde hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefliyor.

Hasta ve Hastane Yönetiminden Teşekkür

Hastane yönetimi ve hasta ailesi, Op.Dr. Çetin Bilge Kağan Tümer ve ekibine başarılı operasyon için teşekkür etti. Hasta ailesinin de sağlığına kavuştuğu belirtildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Op.Dr. Çetin Bilge Kağan Tümer, "Nissen Fundoplikasyonu, mide fıtığı ve reflü sorunu olan hastalar için etkili bir cerrahi yöntemdir. Laparoskopik yöntemle yapılan bu ameliyat, hastanın daha hızlı iyileşmesine ve kısa sürede normal hayatına dönmesine olanak sağlıyor" dedi.

Muhabir: Murat Berber Kelkit Gazetesi (Özel)