Tokat'ın önemli tarım ürünlerinden biri olan Erbaa yaprağı, 10 Mayıs tarihi itibariyle tezgahları süslemeye hazırlanıyor. Erbaa'nın lezzetli ve kaliteli yapraklarını tüketicilerle buluşturan Yunus Emre Cansu internet haber sitemize, sezonu değerlendirdi.

Fotoğraf açıklaması yok.Yoğun Sipariş Dönemi Başladı

Cansu, "Mayıs 10 itibariyle yaprak siparişlerini almaya başlıyoruz. Yine kalitemizden taviz vermeden siz değerli dostlarımıza hasat edilen en iyi yaprakları sunacağız" dedi. Üretici, hazırlık aşamasında olduklarını ve birçok soruya cevap vermek için bir video hazırladıklarını belirtti.

Kaliteli ve Güvenilir Ürünler

Cansu, yaprak işleme süreçlerini detaylandırdı. Yaprakların haşlanarak dinlendirildiğini, ardından bidonlama aşamasına geçildiğini vurguladı. "Kendimize güveniyoruz ve kalitemizden eminiz. Kesinlikle evimizde tüketmediğimiz ürünleri bidonlamıyoruz. Zarar görmüş ya da kusurlu tek bir yaprağı bile bidonlarımıza koymuyoruz" diye konuştu.

Memnun Müşteriler, Gurur Verici

Yaprak üreticisi, mevcut müşterilerin referanslarıyla yeni müşterilerin geldiklerini ve memnun kaldıklarını ifade etti. Bu memnuniyetin kendilerini daha da gururlandırdığını belirten Cansu, "Her sezon olduğu gibi bu sezonda da en iyi ve en kaliteli ürünlerle hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.

Erbaa'da Sabah Vakti Görülen Tilki, Doğal Yaşamı Gözler Önüne Serdi Erbaa'da Sabah Vakti Görülen Tilki, Doğal Yaşamı Gözler Önüne Serdi

Önümüzdeki sezonda da daha güzel ürünlerle tüketicilerle buluşmayı hedeflediklerini söyleyen Yunus Emre Cansu, tüm müşterilerine sevgi ve saygılarını iletti.

Muhabir: Murat Berber